Pikkumiehemme on armoton hupparifani. Jos hän saisi valita aamuisin päälle puettavat vaatteensa aina itse, olisi valinta lähes 100 prosentin varmuudella huppari - mielellään vielä collegesta tehtynä ja hupun lisäksi vetskarilla varustettuna. Harmi vain, että minun pahin ompelupainajaiseni on vetoketjun ompelu joustavaan kankaaseen, ei onnistu ei...

Toissa syksynä näin Ottobressa (4/2013) Beagle boy - hupparin ja olin heti täysin myyty; huppari ilman vetskarin ompelua, voi miksi en ole hoksannut tuota aikaisemmin?! Kun vielä ompelin ensimmäisen hupparin työmaakonekankaasta, oli lisäkseni myyty myös Pikkumies. Hyvällä kasvuvaralla varustettuna huppari onkin ollut ahkerassa käytössä tähän syksyyn saakka, mutta nyt alkaa hihojen pituus näyttää jo huolestuttavan lyhyeltä.

IMG_6610.jpg

Uuteen huppariin valitsemani kangas ei ehkä ollut Pikkumiehelle ihan yhtä mieluinen kuin edeltäjänsä, mutta onhan siinä sentään huppu ja se muuten pelastaa aika paljon - itse asiassa varmaan koko paidan. ;) Itse kyllä tykästyihin tuohon ruskeapohjaiseen tähtikankaaseen, johon sai keltaisilla resoreilla ja kanttauksilla sopivasti pirtsakkuutta säilyttäen kuitenkin poikamaisen ilmeen.

IMG_6613.jpg

Luulenpa, että ei taida tämäkään huppari jäädä kaappiin pölyttymään... ;)