Kun illat pimenevät ja syyssade ropisee ikkunan takana, on ihana käpertyä sohvan nurkkaan höyryävän teemukin kanssa ja napata mukaan vielä puikot sekä muutama lankakerä. Mikä ihme siinä onkin, että joka syksy iskee kauhea neulontavillitys ja aina tulee aloitettua uusi neulontaprojekti, joka kyllä sitten tahtoo olla kesken vielä seuraavana keväänäkin...

Tänä syksynä neulontavillitys iski minuun ehkä jopa hieman etuajassa jo elokuulla ja eilen illalla valmistuikin itselleni lämmin slipoveri tulevan talven varalle.

Tässä vaiheessa täytyy tunnustaa, että tämä on juuri niitä viime syksynä aloitettuja ikuisuusprojekteja, joka ei sitten tullutkaan aivan valmiiksi ennen kevätauringon paistetta... ;) Kappaleet sain kyllä neulottua ajallaan, mutta niiden yhdistäminen toisiinsa (ja etenkin se lukuisten lankojen päättely!!) on vain mielestäni niiiin tympeää hommaa, että slipoveri sai lepäilllä kesän kaikessa rauhassa käsityökorini pohjalla.

Lopputulokseen olen kyllä aikalailla tyytyväinen, joten ehkä tämä ei jää aivan tyystin kaapinhyllylle pölyttymään. Tämän syksyn neulontavillitykseni onkin ollut harvinaisen tuottoisaa aikaa, sillä "projekti nro 2" on enää nappeja vailla, mutta siitä lisää sitten myöhemmin.