Ja taas pari korttia lisää... Näin kesällä tulee tehtyä kasapäin kortteja, sillä kesäkuukausille osuu kaikkien kolmen kummityttöni synttärit ja yhden nimpparitkin, isäni synttärit, veljeni nimpparit, kolmen ystäväni synttärit, ainakin kahdeksan (!) ystäväni nimpparit ja mitähän vielä muuta... Ja kun minusta vain on niin kiva antaa ja lähettää kortteja, tietää se melkoista hulinaa "korttitehtaalla". :)

Tämä Hello Kitty - kortti lähtee nuorimmalla kummitytölleni, joka fanittaa tuota valkoista kisua ihan kympillä! ;) Keskeltä aukeavaan korttiin etsin kuvan Googlen kuvahaulla, ja piirsin ja värittelin kuvan sitten mallin mukaan.

 

Ajattelin osallistua tällä kortilla BINGO-haasteeseen, mutta en kyllä ole ihan varma vastaako kortti bingokupongin rivin tytölle - kissa - ommel vaatimuksia. Tytöllehän kortti on selvästi menossa ja kissakin löytyy, mutta ompeleet on vain tällaisia piirrettyä "laiskanmiehen" - tai minun tapauksessani tietysti naisen - versioita.

 Siltä varalta että Kitty-kortti ei täytä bingorivin vaatimuksia, tein vielä toisen kortin bingorivistä nauha - pojalle - koira.

Tämä onkin ensimmäinen kortti, jossa käytin uusinta leimaani. Tuo Penny Blackin lentsikkapoika on kyllä niiiin suloinen! :)