Näin marraskuun pimeyden sekä vesi- ja räntäsateen keskellä tartuin ilomielin Paperillan uusimpaan skräppäyshaasteeseen, jossa kehotettiin kaivamaan esille aurinkoiset kesäkuvat, muistelemaan lämpimiä kesäpäiviä ja tallentamaan kesätunnelmat talteen skräppäämällä.

IMG_6559_2.jpg

Pikkumiehemme pääsi viime kesänä elämänsä ensimmäisen kerran lentokoneen kyytiin, kun suuntasimme kesälomareissulle Helsinkiin. Linnanmäki ja Korkeasaari - nuo perinteiset lapsiperheen vierailukohteet - tuli tietysti kierrettyä, mutta TOP 5:een pääsivät myös metroajelut ja luonnontieteellisen museon dinosaurukset.

IMG_6562.jpg

Tuota reissua on muisteltu meillä syksyn aikana niin useasti, että kyllähän se täytyi tallentaa myös Pikkumiehen omaan reissuvihkoonkin. Tarinoinnit piilotin pieneen tagiin kuvan taakse, josta ne voi vetää esille parin nauhanpätkän avulla. Paperillan kuvakollaasista poimin aukeamalleni vihreän kaveriksi siniturkoosin ja keltaoranssin värisävyjä, kollaasin välittämän iloisen kesäisen tunnelman sekä ilmapallot ja niiden taustalla vilahtavan kerrostalon.

IMG_6565.jpg

Kyllä vain on vähän ikävä kesää... :(