Kaikkien kotimme kuuden joulukalenterin luukut saatiin kuin saatiinkin avattua. Pikkumies tosin söi viimeisiä suklaakalenterin herkkupaloja vasta tapaninpäivänä, mutta väliäkös tuolla - samaltahan ne maistuu päivästä riippumatta. ;) Myös jämälankavillasukkajoulukalenterini laahasi joulunaluspäivinä hieman aikataulusta jäljessä, mutta Pikku Rouwien pikkupaketteja en kyllä jättänyt aukaisematta yhtenäkään päivänä. :) Luvassa siis lähes maratoonin mittainen postaus kalenteriyllätyksistä, mutta ei noita ihanuuksia vain voi olla näyttämättä teillekin.

Aloitetaanpa Sallan mini-ihanuuksista...

IMG_6578.jpg

...sitten Minnan tekemät yllätykset...

IMG_6592.jpg

...Eevikseltä saamani paketit...

IMG_6587.jpg

...Leenan tekemät pienet - ja vähän isommatkin - lahjat...

IMG_6581.jpg

...Maaritin askartelemat jouluiset minikoristeet ja materiaalipaketti...

IMG_6585.jpg

... ja vielä Liimiksen pikkupaketit.

IMG_6584.jpg

Oi ja voi, ihastuksen huokaus ja katse kohti ensi joulukuuta - ei kai noiden pakettien jälkeen voi oikein muutakaan sanoa. Kiitos rouvaystävät jälleen kerran! :)

Ja mitä tulee niihin jämälankavillasukkiin, niin ne saivat varsin kaksijakoisen vastaanoton. Itse tykästyin niihin joka raidan jälkeen enemmän ja enemmän, ja Pikkumieskin huokaili ihastuksesta valmiit sukkani nähtyään: "Äiti, ne on kyllä ihanat!"

J%C3%A4m%C3%A4lankavillasukat_2014.jpg

Vain perinteisten villasukkien nimeen vannova Rakkaani tyytyi kohottelemaan kulmiaan - samanlaisia sukkia ei kuulemma tarvitsisi kutoa hänelle. No höh, sanon minä! ;)