Muistatte varmaan nämä ihanuudet, jotka sain jokin aika sitten swapissa Tuulialta. Pienen tuunauksen jälkeen tarjotin sai alleen jalat ja samalla uuden elämän tarjotinpöytänä.

Kuvassa on myös pieni teeastiasto, jonka massailin jokin aika sitten mukaillen Nukkekodin hengettären ohjetta. Sinisävyinen tarjotinpöytä ja astiasto on kuin tehty olohuoneeni värimaailmaan.

Matto tosin näyttää aivan liian pieneltä, mutta se onkin vain kuvausrekvisiittaa ja lainassa makuuhuoneen puolelta. Ja to do - listalla on vielä jalkarahi, piano, seinäkello, koriste-esineitä... ja ainakin se suurempi matto! :)

Jaa-ha, tuossahan esittäytykin ensimmäistä kertaa myös talon Paavo-isä, joka sai vihdoin ja viimein itselleen säädylliset vaatteet - tosin ilman kenkiä saa vielä tallustella, mutta kaikki aikanaan.

Mutta nyt tämä tyttö suuntaa kesälomalle kukkahameen helmat iloisesti hulmuten. Ja koska kesä ei ole kesä ilman iiiisoja mansikanmollukoita, täytyi vaihtaa blogipohjakin mansikanpunaiseksi. ;) Blogini hiljenee nyt muutamaksi viikoksi, joten toivottelen teille kaikille aurinkoisen lämpöistä ja tietysti mansikanmakuista kesää! :)