Aikalailla vuosi sitten ihastelin ja hämmästelin upeita polvipituisia kirjoneulesukkia, joita ilmestyi blogiin jos toiseenkin. Joulukuun olin itse ollut täysin jämälankavillasukkajoulukalenterin pauloissa, ja niinpä Niina Laitisen joulukalenterisukat olivat menneet minulta täysin ohi. Malli oli niin kaunis, että suuntasin samantien lähikaupan lankahyllylle ja laitoin omat sukkani puikoille.

IMG_7013.jpg

Koska olin juuri saanut valmiiksi omat joulukalenterisukkani, en pitänyt näiden sukkien kanssa sen suurempaa kiirettä. Kudoin kierroksen silloin, kierroksen tällöin ja oikeastaan lähes kaikki muut viime vuoden ompelut sekä virkkaus- ja neuletyöt kiilasivat näiden sukkien edelle.

IMG_7014.jpg

Kun toiset käsityöihmiset alkoivat jo ostella lankoja seuraaviin joulukalenterisukkiin, päätinkin itsekin saada omani valmiiksi - siis vuoden myöhässä. Kirjoneuleet eivät ole aikaisemmin ollut "mun juttu", mutta näissä sukissa langanjuoksut jäivät lyhyiksi, joten neulominen onnistui ongelmitta. Ja kyllä kannatti! Taatusti kauneimmat tekemäni sukat ikinä! Tykkään!